Växtpartiet

Gravskötsel plantering av blommor Göteborg

Nuu mina helt fantastiska branschkollegor, kunder och vänner är det dags att förflytta all energi och glädje till Blomsterstugorna.
 Så, för att fortsätta resan framåt får ni mer än gärna följa stugornas instagram @blomsterstugorna

Växtpartiets instagram och Facebooksidor kommer sluta uppdateras och avvecklas inom snar framtid. 

Det kommer komma lite nyöppningserbjudanden, lite tävlingar och massa skoj framåt våren när man kan åka rullskridskor utan att trilla.
Nöjd som tusan över mina ambitiösa kunder som installerat både värmelsinga och täckt sitt Stooooora Olivträd över vintern.  Karl-Fredrik, släng dig i väggen. @hasselssons kan också!
Imorgon tar vi farväl av Stephan. Alldeles för tidigt. Till dig från oss. 🤍🧡🩷💙🌱
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Gravskötsel plantering av blommor Göteborg

Varmt välkommen till Växtpartiet Göteborg AB för att få din personliga hjälp med gravskötsel och plantering av blommor! Jag arbetar med tjänster så som gravskötsel och planteringar. Växtpartiet är ett utmärkt val för privatpersoner och företag i Göteborg med omnejd.

Växtpartiet brinner för blommor och service, där den stora passion är färg och form samt att låta kreativiteten blomstra. Jag arbetar alltid för att allt ska bli personligt, innovativt och livligt oavsett om det gäller rabatter, krukor eller gravar. Därför kan jag leverera högkvalitativ gravskötsel och plantering av blommor.

 
I mitt arbete är jag mån om att lyssna till kundens önskemål och behov för att på så sätt uppnå nöjda kunder. Allt arbete konsulteras därför med kunden. Tillsammans sätter vi ramarna och därifrån skapar jag de bästa resultaten när jag får fria händer!

JAG ERBJUDER

Planteringar

Liva upp uteserveringen, hemmet eller torget med en plantering. Här erbjuds alla typer av planteringar, små som stora, för privatpersoner och företag. Kontakta mig så hittar vi tillsammans den bästa lösningen utifrån dina önskemål. Växtpartiet ger dig kreativa planteringar för en vacker och levande miljö!

Gravskötsel

Behöver du en hjälpande hand med skötseln av graven? Växtpartiet finns här för att ge dig den hjälp du önskar. Jag utför engångsplantering, säsongsplantering, utkörning av blommor till graven samt övrig skötsel. Med dessa planteringar blir graven personlig och får alltid det lilla extra.

Perenn-plantering grav

Engångsplantering grav

Helårsabonnemang grav

Om mig

När min far gick bort 2002 och jag började ta hand om hans grav insåg jag hur många gravar det finns som behöver mer omsorg och tillsyn. De gånger jag fick material över från min fars plantering delades detta vidare till andra gravar för att även de skulle se ombonade ut. I dagsläget finns det alternativ för gravskötsel men många vill inte att deras anhörig ska bli en i mängden bland opersonliga gravar. Under årens lopp har jag känt att jag vill vara en del av att vårda och plantera för de människor som lämnat oss samtidigt som jag underlättar och gör det mer personligt för dig som efterlevande. Du kan ha inflytande över hur din anhörigs grav ser ut och känna dig trygg i att den är väl omhändertagen av någon som genuint bryr sig. Jag vill vara länken som jag upplever saknas inom gravvård samt gravplantering idag.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Telefon

0722-070303

Facebook

Blomsterstugorna Västra

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär